Vakıf yönetimimiz Çankırı'da ziyaretlerde bulundu

İstanbul Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetim kurulu Çankırı'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vakıf Başkanı Sami Soydal, Başkan Yardımcısı Alişan Danacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ethem Akkoç, Bekir Özdemir, Bilal Abanik ve Mustafa Haliloğlu'ndan oluşan heyet Vali, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Siyasi parti il başkanlarını ziyaret ederek vakfın faaliyetleri hakkında bilgi sunup görüş alışverişinde bulundu.

Vali Köse'ye hayırlı olsun ziyareti

Vakıf yönetimi olarak Çankırı'ya Vali olarak atanan Mesut Köse'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 3 Kasım'da gerçekleşen ziyarette, Sami Soydal başkanlığındaki Çankırı Vakfı heyetini makamında ağırlayan Vali Köse, İstanbul'daki Çankırılılarla irtibatını her zaman canlı tutmak istediğini dile getirdi. Çankırı'ya vali olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köse, tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. "Milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve kurum müdürlerimizle güzel işlere imza atmak için çalışıyoruz diyen" Vali Köse, İstanbul'daki Çankırılıların desteğini almaktan ve Vakıf olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vakıf başkanımız Sami Soydal da İstanbul'da yaşayan 300 bin Çankırılının selamını getirdiğini belirterek Çankırı Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası Vakıf Başkanımız Vali Köse'ye porselen bir tabak hediye etti

İrfan Dinç: Turizm için çaba gösteriyoruz

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de Çankırı Vakfı heyetini makamında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Vakıf Başkanı Sami Soydal, Başkan Dinç’e vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. İstanbul’daki Çankırılılar olarak memleketlerindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Vakıf Başkanı Sami Soydal, başta tuz mağarası olmak üzere Çankırı’daki turizm objelerinin kentte turizm potansiyelini artırabilecek nitelikte olduğunu ifade ederek bu potansiyelin harekete geçirilmesinin önemine vurgu yaptı. Belediye Başkanı İrfan Dinç’te yerel yönetim olarak turizmle alakalı önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, kentin tüm dinamiklerinin bu konuda ortak hareket etmeleri halinde kısa sürede hızlı gelişmeler yaşanabileceğini söyledi. Vakıf Başkanı Sami Soydal, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e günün anısına işlemeli bir porselen tabak hediye etti.

İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker

Çankırı Vakfı heyeti, Çankırı programında İl Genel Başkanı Ruhi Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halit Tosyalıoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, MHP İl Başkanı Hidayet Çelik'i de ziyaret ederek Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.