ŞUBAT AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Vakıf faaliyetlerinin ve planlarının  masaya yatırıldığı  Şubat  ayı Yönetim Kurulu Toplantımızı  Cerrahpaşa´daki  Vakıf  merkezimizde  18 Şubat  Perşembe günü, saat.18.30 da gerçekleştirdik.

Toplantıya Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Sami Soydal ,Yönetim Kurulu II. Başkanı,Alişan Danacı,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ayşen Güçler, Bekir Özdemir,Huriser Aşıcı,Gülcan Şen ,Hasan Sunar,İsmail Yüksel,Ahmet Özdemir,İsmail Kılıçarslan,Ender Mıcık,Bilal Abanik,Gençlik Kollları Başkanlarımız Zülfinaz Meltem Memiş. Hakkı Doğdu ve Mustafa Haliloğlu  Katıldılar.

Vakfımızın Mali Genel durumu hakkında Genel Muhasibimiz Bekir Özdemir  Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi. Vakıf Genel Başkanımız Sami Soydal konuşmasında 19 Mart 2016 cumartesi Olağan Genel Kurul hazırlıkları yapılmış olduğunu  ve hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek bizim  yegane unsurumuzdur dedi ve  İki yıllık çalışma süresince herkes üstüne düşen görevi yerine getirmiş olup Çankırı Vakfı olarak çok  yol kat etmiş bulunmaktayız. Çankırı Dernekler Federasyonu birlikteliğiyle kahvaltılar iftar yemekleri  düzenlendi,2014 yılında Feshane çalışmaları yapıldı. Kadın kolları ile kermesler, Öğrenci bursları ve son olarak yapılan önemli işlerden biri Çankırı iş dünyası rehberinin temelleri atıldı. Gelecek döneme kurumsal hale gelmiş bir vakıf bırakabilmek yegane amacımızdı ve siyasetin vakfın çalışmalarına ortak edilmemiş olması bu şeffaflığı sağlayabilmemizde duruşumuz itibariyle önem arz eden  unsurumuzdur.Vakfımız bugün 30 yaşına girmiş olmakla birlikte geçmişten gelen samimi bağlarımızı yine burayı sevecek gönül verecek yeni kanlarla yeni kadrolarla devam ettirme gayemizdir dedi. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevgiyle güven ve anlayış ortamında yürütülen bir sezon olduğunu ve bu yönüyle başarılı bir yönetim anlayışı sergilendiğini belirttiler.

dünya atlası dünya gerçekleri seyahat