MART AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK

Vakıf faaliyetlerinin ve planlarının masaya yatırıldığı Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantımızı Cerrahpaşa´daki Vakıf merkezimizde 15 Mart salı günü, saat.18.30 da gerçekleştirdik.
Toplantıya Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Sami Soydal ,Yönetim Kurulu II. Başkanı,Alişan Danacı,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ayşen Güçler, Bekir Özdemir,Huriser Aşıcı, Gülcan Şen, Ekrem Arslan, İsmail Yüksel, Ahmet Özdemir, Etem Akkoç , Bilal Abanik, ve Mustafa Haliloğlu Katıldılar.

19 Mart cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantı öncesi Yönetim kurulu son toplantısı yapıldı. Vakfımızın Mali Genel durumu hakkında Genel Muhasibimiz Bekir Özdemir Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi.Vakıf Genel Başkanımız Sami Soydal konuşmasında Olağan Genel Kurul hazırlıklarının  yapılmış olduğunu ve yapılan faaliyetler ve hizmetlerle koca bir yılın geride bırakıldığını yeni dönemde de Çankırı Vakfı olarak yine aynı şekilde  etkinliklerimiz devam edecektir.8 Mayıs 2016 Pazar günü Küçüksu Sabancı Öğretmen evinde Geleneksel Bahar Kahvaltımızı gerçekleştireceğiz dedi. Gündem konularımızdan biriside Çankırı İş Dünyası Rehberimiz oldu Başkan Soydal konuşmasında hemşehrilerimizin tek tek ziyaret edilerek rehber tanıtımının yapıldığını ve hemşehrilerimizin  Türkiye Çankırı İş Dünyası Rehberine ve www.cankirirehberim.com sitemize  çok büyük destek verdiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

dünya atlası dünya gerçekleri seyahat