KASIM AYI ÖGRENCİLERİMİZLE TANIŞMA TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Vakfımızın 2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi burs sonuçları 7  Kasım 2015 Pazartesi  günü açıklanmasıyla birlikte burs alan öğrenci sayısı 280 oldu. Vakfımızın  verdiği burslarla eğitimlerini sürdüren 280  öğrencimizle ‘’TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISI’nda 14 Kasım 2015 cumartesi günü Cerrahpaşa’daki  merkezimizde bir araya geldik.

İstanbul’daki çeşitli üniversitelerde yüksek öğrenim gören ve Vakfımızdan  burs  alan Çankırılı 280  öğrencimizin bir araya geldiği tanışma kaynaşma toplantısı  kahvaltı eşliğinde sohbetlerle devam etti.

İstanbul´da yaşayan  Çankırılıların  en büyük toplanma noktası olan Vakfımızın    2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönem açılışında Yönetim Kurulu Üyelerimizde  öğrencileri yalnız bırakmadı Çankırı Vakfı Genel Başkanı Sami Soydal,Çankırı Vakfı II. Başkanı Alişan Danacı ve Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Yüksel, Bekir Özdemir, Huriser Aşıcı, Ekrem Arslan, Etem Akkoç, Mustafa Ekmekçi, Mehmet Altıntop, Gülcan Şen ve Burs verenlerimizden Mehmet Yanık ve Kurmay Mümtaz Çelen ,değerli misafirlerimiz ve öğrenci velilerimiz katıldılar  ‘’TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISI’ mız Çankırı Vakfı Genel Başkanımız Sami Soydal öğrencilere 2016-2017 Eğitim –Öğretim Döneminin tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.Her sene 300’ün üzerinde öğrencilerimize burs verdiğimizi, sizlere verilen bursların bir araç olduğunu esas amacımızın sizleri bir araya getirmek,tanıştırmak,kaynaştırmak Çankırı sevgisini pekiştirmek örf ve adetlerimizi,geleneklerimizi tanıtmak yarın bizlerin yerini sizlerin almasını sağlamaktır. Bu yüzden sizlere her ay burs verirken seminerler düzenliyoruz,içinizden Gençlik kolu oluşturuyorsunuz ,sosyal etkinlikler düzenliyoruz yapacağınız etkinliklerde Vakfımızı istediğiniz gibi kullanacağınızı buranın sizin bir yuvanız olduğunu hiçbir zaman  unutmayın. Sizler ne kadar başarılı olursanız bu Çankırı’mızın başarısıdır. Toplumsal alanda sosyal olmanın önemini bunun başlangıcında Vakıftaki birlik bilincinden geçtiğini, bur da üst kimliğimizin her zaman Çankırı olduğunu belirterek öğrencilere başarılar diledi.

(Halenur Koçyigit)  ‘’ Çankırı Vakfı 2016-2017 eğitim ve öğretim yılını 300 ü aşkın burs alan ve almayan  öğrencileriyle  yapmış olduğu  Tanışma Kaynaşma toplantısı kahvaltı programıyla başlattı. Çankırı Vakfı 30 yıldır İstanbul’daki Çankırılıların birlikte oldukları yerlerin başında gelmektedir. İstanbul’da okuyan Çankırılı öğrencilerinde aralarında sağlam dostlukların temelinin atıldığı ve beraber etkinlikler düzenleyip eğlendikleri bir vakıf  olmuştur.2016-2017 eğitim öğretim yılında sayın Başkanımız Sami Soydal’a ve Mütevelli Heyetimizden biz gençlere olan yardımlarından ve bu programda yaptıkları konuşma ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Çankırı Vakfı Gençlik Komisyonu 50 yi aşkın üyesi arasından 19 yönetim üyesi belirlemiş ve bunların arasında yapılan seçimle Çankırı Vakfı Gençlik Kolları  Başkanlığına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi Belge Yönetimi 4.sınıf öğrencisi Halenur Koçyigit  ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Mert Aydemir  seçilmişlerdir. Gençlik Kolları  Yönetim kuruluna Merve Arzu Nur Manav, Burak Baldan, Endanur Köse, Fatmanur Erdoğdu, Hilal Bayraktar, Hüseyin Furkan Acaroğlu, İbrahim Sabankaya, Kutay İç, Medine Sert, Melike Aktaş, Merve Arslan, Nesibe Nur Bayrak, Olcay Çelikkaya, Rümeysa Yartaşı, Ünzile Çalış, Berat Gökçeoğlu ve Tayfur Çentek den oluşmaktadır. Bu kurul içerisinde Genel Muhasip Ünzile Çalış, Genel Sekreter  Merve Arslan olmuştur.Komisyon bu sene bu güçlü kadroyla büyük işler yapacağını bununda teminatını arkasındaki üniversiteli gençler olduğunu onlara hizmet etmek amacıyla burda olduklarını vurgulamışlardır. Başkanlarımızı ve yönetim üyelerimizin 2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını ve Gençlik Komisyonlarının başarılı etkinliklere imza atması dileğiyle’’

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında bütün gençlerimize başarılar diliyoruz.