Gençlik Kollarımız Ilgaz Gezisini Gerçekleştirdi.

Çankırı Vakfı Gençlik Komisyonu 2016-2017 döneminde gerek sosyal gerek kültürel birçok etkinliklere imza atıyor. Sömestr tatilinde gerçekleştirdikleri etkinliklerden bir tanesi  Ilgaz gezisi oldu. Cerrahpaşa’daki Vakıf merkezimizde toplanan gençler iki gün bir gece konaklamalı olarak yapılan Ilgaz gezisi için özel olarak tahsis edilen otobüsle gece yarısı yola çıktılar. Öğrencilere Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Altıntop eşlik etti. Öğrenciler açısından memleketlerinde olmanın sıcaklığı hem de birbirleriyle kaynaşmanın verdiği mutluluk ve tatillerini bu şekilde değerlendirmelerinin sevincini yaşadılar. Öğrencilerimize desteğini esirgemeyen  başta Vakıf  Yöneticilerimize ,Hemşehrimiz eski CHP Milletvekili ve PM üyesi Kadir Gökmen Öğüt’e ve araç tahsisinde yardımcı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı, konaklama yeri  olan Ilgaz Otelin işletmeciliğini yaptığı Adem Can’a teşekkürlerimizi sunarız.