ÇANDEF 6.Olagan Genel Kuruluna Vakıf Yönetimi olarak katıldık.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) 6.Olagan Genel Kuruluna vakıf yönetimi olarak katıldık. Çankırı Vakfımızın eski genel başkanı Eşref Harmandar’ ın Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurula, Çankırı'nın duayen ismi eski Bakan Nevzat Ayaz, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile birlikte, Çankırı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz ve Ak Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çankırı Vakfı Başkanımız Sami Soydal ,Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Civan Dağlar, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karot, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, davetliler ve İstanbul’daki Çankırı birlik ve dernek başkanları ile muhtarlarımız delegeler ve Çankırılılar katıldı. Çankırılıların kendine yakışır ,büyük katılımın ve coşkunun yaşandığı  Genel Kurulda ,mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz ile Çangenç  Başkanı Hüseyin Pilavcı Başkanlık için yarıştılar demokrasi şöleni içinde geçen Genel Kurulda Zekeriya Açıkgöz yeniden Genel Başkan seçildi.

Vakıf Yönetimi olarak kendisini tebrik eder,  görevinde başarılar dileriz.Vakıf olarak bundan sonrada Federasyonumuzla işbirliği içinde Çankırı’ya Çankırılılara yapılacak her hizmetin yanında olacağımızı bildiririz.

dünya atlası dünya gerçekleri seyahat