KUTLAMA

Ilgaz İkikavak köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Sn. Şükrü Yaman Konya İl Emniyet Müdürü olarak, Kurşunlu Hacımuslu köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Sn. Hüseyin Aşkın  İzmir İl Emniyet Müdürü olarak, Çerkeş Yalıözü köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Sn. Suat Çelik Ordu İl Emniyet Müdürü olarak atanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

İzmir Buca İlçesi Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan hemşehrimiz İlker Eraslan İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendisini tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Daha önce Ankara Sosyal Güvenlik Kurumunda Daire Başkanı olarak görev yapmakta olan Orta ilçe nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Hüseyin Karagöz Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak atandı.

Daha önce Edirne SGK İl Md. Yardımcısı iken Artvin SGK il müdürü olarak atanan Çankırı  Yapraklılı hemşehrimiz Zafer Şimşek,   Kastamonu SGK İl Müdürlüğüne atandı. Başarılar diliyoruz.

...